Zobrazit minimální záznam

dc.contributorTomandl, Miloš
dc.creatorTřesohlavá, Anna
dc.date
dc.date
dc.date
dc.date
dc.date2015
dc.date
dc.date
dc.date
dc.date
dc.date.accessioned2018-05-28T11:04:31Z
dc.date.available2018-05-28T11:04:31Z
dc.date.issued2015
dc.identifierISSN 2336-6699
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.11956/96514
dc.description
dc.description
dc.descriptionThe aim of the presented study is to make the familiar public with the characteristics of the cheese fabrication in the French region of Franche-Comté. In the first part, the text presents the information about the region, then it describes the cultural-historical context of the local cheese fabrication and finally the study shows results of field research. The research has confirmed that the local organization of the cheese fabrication as well as the cheese itself are very important for the inhabitants of Franche-Comté.
dc.formatpdf
dc.format
dc.format
dc.publisherUniverzita Karlova v Praze, Filozofická fakulta
dc.relation
dc.relation
dc.relation
dc.relation
dc.relation
dc.relation
dc.relation
dc.relation
dc.relation
dc.relation
dc.relation
dc.relation
dc.relation
dc.relation
dc.rights
dc.rights
dc.rightshttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0/
dc.sourceStudia Ethnologica Pragensia, 2015, 2, 128-139
dc.subject
dc.titleVztah obyvatel regionu Franche-Comté k sýrařské tradici
dc.titleFamiliar Public with the Characteristics of the Cheese Fabrication in the French Region of Franche-Comté
dc.title
dc.typearticle
dc.typeČlánekcs_CZ
dc.typeArticleen_US
dc.coverage
dc.coverage
dc.coverage
uk.internal-typeuk_publication
dc.description.startPage128
dc.description.endPage139
dcterms.isPartOf.nameStudia Ethnologica Pragensiacs_CZ
dcterms.isPartOf.journalYear2015
dcterms.isPartOf.journalVolume2015
dcterms.isPartOf.journalIssue2


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail

Tento záznam se objevuje v následujících sbírkách

Zobrazit minimální záznam


© 2017 Univerzita Karlova, Ústřední knihovna, Ovocný trh 560/5, 116 36 Praha 1; email: admin-repozitar [at] cuni.cz

Za dodržení všech ustanovení autorského zákona jsou zodpovědné jednotlivé složky Univerzity Karlovy. / Each constituent part of Charles University is responsible for adherence to all provisions of the copyright law.

Upozornění / Notice: Získané informace nemohou být použity k výdělečným účelům nebo vydávány za studijní, vědeckou nebo jinou tvůrčí činnost jiné osoby než autora. / Any retrieved information shall not be used for any commercial purposes or claimed as results of studying, scientific or any other creative activities of any person other than the author.

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Theme by 
@mire NV